fbpx

Tidigare deltagare berättar

”Som självlärd manager, booker och promoter, var Innovative Music Management exakt vad jag letade efter. Kursen bestod av intressanta föreläsningar med människor från hela musikbranschen. Kursen gav mig nya kunskaper, vänner, energi och ett utökat nätverk. Jag ger mitt varma tack till arrangören och rekommenderar denna kurs för alla som är ivriga att lära sig mer om den komplexa världen runt Music Management.”

– Heidi Holm, Kingart Music Management / Rebel live

“Efter min första lektion på Innovative Music Management så vart jag så inspirerad att slänga mig in i allt så jag åkte hem, sökte igenom Facebook och LinkedIn och kom över TENs annons då de sökte praktikanter”

– Bianca Embrén, Digital Marketing Manager på TEN Music Group

“Jag skulle definitivt rekommendera folk som är musiker och eller kommer från en musikbakgrund att läsa kursen. Jag tyckte att Innovative Music Management erbjöd en bra bredd”

– Peder Ekman, Manager, artistutvecklare & egenföretagare

“Jag får så mycket energi av kursen Innovative Music Management! Här skapar du verkligen nya möjligheter för framtiden. Det är väldigt få scenarion där du får möjlighet att  nätverka på det här sättet med så många erfarna människor från musikbranschen. Undervisarna både delar med av sina erfarenheter och kunskaper men ger också tips på vad du kan tänka på och vad du behöver göra för att nå dina mål”

– Diana Khalil, Music Manager

”Jag är verkligen nöjd med kursen och jag tyckte många av lektionerna var extremt spännande. Jag har aldrig spenderat mina lördagar på något vettigare sätt och jag lärde mig en hel del. Lärarna var trovärdiga och inspirerande personer och alla hade sitt eget nischade kompetensområde inom musikbranschen. Jag vill tipsa alla som drömmer om en karriär inom musikbranschen att överväga ansöka till kursen.” 

– Natalie Mortensen, Music Business BIMM London

“Jag kan helt klart rekommendera kursen till alla som går och drömmer om att arbeta i musikbranschen. Blandningen av kompetenta undervisare samt deras fokus på networking är en perfekt kombination!” 

– Nicolai Anker, Move Management

“Duktiga undervisare, trevliga kursdeltagare och inspirerande lärande – och arbetsmiljö. Innovative Music Management har givit mig den perfekta språngbrädan till att kunna påbörja en karriär inom musikbranschen”

– Sara Sofie Svith

“Mina lördagar har aldrig spenderats i bättre sällskap än med dessa duktiga och spännande undervisare. Genom kursen Innovative Music Management har jag helt klart fått den förståelsen för musikbranschen som jag sökte, samt ett nytt, starkt nätverk.”

– Jacqueline Brask

“Superbra kurs som givit mig ny motivation. Jag har fått kunskaper inom musikbranschen som jag tidigare saknade. Just nu är jag en praktiserande musiker men jag har också påbörjat nya musikprojekt som behandlar managerrelaterade uppgifter”

–  Niklas Lundgaard Svendsen

“Kursen har givit mig en bred förståelse för musikbranschens många aspekter och vi hade ett team av ytterst kompetenta och passionerade undervisare”

– Sofie Westh, p a r a och JOURNEY fest.

“Spännande Music Management-kurs med möjligheten att lära från erfarna, yrkesverksamma undervisare samt möta likasinnade bland kursdeltagarna.”

–  Brian Virenfeldt, Musikjournalist 

“Superbra kursdagar! Trevliga grupparbeten med kreativa tankemönster. Tack!” 

– Maja Lundt, Roskilde Festivalen

Superbra och lärorik kurs. Oavsett om du är nybörjare, eller redan är en del av gamet finns det guldkorn att få tag på.” 

– Alexander Sørensen, Music Manager.

“Innovative Music Management har givit mig en god inblick i hur musikbranschen fungerar. Jag har fått konkreta verktyg som jag kan använda i mitt fortsatta arbete i musikbranschen, men också i andra situationer och arbeten. Det bästa och viktigaste med kursen tycker jag dock var det nätverk jag fick bland de andra kursdeltagarna, tidigare kursdeltagare och undervisarna. En ovärderlig möjlighet i en bransch som musikbranschen!”

– Louis, Musiker

“Innovative Music Management är en genial möjlighet till att möta likasinnade musikälskare och dela erfarenheter, nätverk och mål samt lära sig av några i branschens elit. Du kommer tätt på dem som har gjort musiken till sitt levebröd och möter andra som är minst lika sugna som dig. Så om du är en aspirerande artist eller manager kommer denna kurs vara guld värd för din förståelse av musikbranschen och alla dess delar.” 

– Mark Harboe, Music Manager.

“Det har varit en rolig och lärorik upplevelse att läsa Innovative Music Management. Man får en god inblick i centrala områden av musikbranschen, och undervisningen är en bra blandning av teori och praktiska övningar. Ett gott komplement till en universitetsutbildning.” 

– Michael Blem Christophersen, Musikjournalist 

Jag är mycket glad över att ha deltagit på den här kursen. Det är något av det bästa jag har gjort eftersom jag har lärt mig så mycket som jag inte hade kunskap om, vilket kommer att vara till stor hjälp i framtiden. Jag har fått ett helt nytt sätt att se på musikbranschen!”

 – Cecilia Fagerström, Music Manager

“Fantastisk kurs med ytterst kompetenta undervisare på alla ämnesområden! Jag går därifrån med massvis av användbara verktyg till min framtida väg i musikbranschen!” 

– Ane-Mette Timm Laustsen, Manager EOMM Event & Management

“Jag har fått det bekräftat att det är i musikbranschen som jag hör hemma. Kursen Innovative Music Management har varit superspännande och jag har fått några riktigt goda kontakter.” 

– Charlotte Mai Jacobsen, Frilansande Musikfotograf och Eventkoordinator 

”Alla som vill få en djupare förståelse av musikbranschen och om några av dess nyckelfaktorer borde börja med att skriva in sig på Innovative Music Management. Det finns inget som motiverar mer än en grupp människor som du delar samma intressen och ambitioner med, kombinerat med extremt hängivna och inspirerande lärare.”

 – Zofie Winther, General Manager

“Jag tycker helt klart att kursen är värd pengarna! Superbra arrangerat och trevlig stämning i gruppen. Undervisarna har varit vänliga, tillmötesgående och professionella. Du känner dig väl mottagen från dag ett! Efter kursen känner jag mig klart bättre rustad för att arbeta med musik. I mitt fall booking och promotion av up and coming band ” 

– Kamilla Bonnichsen, Promoter.

”Kursen har gett mig rätt verktyg för att kunna gå från teori till handling! Jag har nu ett jobb i musikbranschen och jag har fortfarande i åtanke vad jag lärde mig på kursen. Undervisarna var extremt inspirerande och engagerade.” 

– Liljan Nicolajsen, Sony Music

“Helt klart värt varenda krona, för att få en inblick i en bransch jag nosat på ett tag. Lägger förhoppningsvis ner mitt yrke som kock inom en snar framtid och ger mig in i en drömbranschen, musikbranschen”

Jonas W

“Jag tycker kursen har varit fantastisk. Vänliga, härliga och professionella föreläsare som gjort sig etablerade i branschen. Stämningen har varit peppande och positiv. Ser fram emot varje föreläsning/modul” 

– Jonny Niemalä, Music Manager

”Innovative Music Management har gett mig vidare kunskap och förståelse för musikbranschen. Kursen har också gett mig ett kontaktnät som jag kommer att kunna använda i framtiden när jag arbetar inom musikbranschen.”

 – Sara Davidsen, Music Manager

“Mycket intressanta föreläsningar och bra grupparbeten. Kursen skapar stora möjligheter till nätverkande med kursdeltagare och intressanta personer i musikbranschen samt ger god insikt i olika managementdelar. Klokt förberedande steg att gå kursen för ett nytt spännande kliv i karriären. Branschen skiljer sig en hel del från byggbranschen som jag verkar i, men det finns också stora likheter, där det personliga ledarskapet och engagemanget är a och o” 

– Camilla Bength, Projektledare

“Jag hade en dröm om att arbeta med musik och därför valde jag att börja kursen på Innovative Music Management. Mina drömmer växte då jag mötte de kreativa, duktiga och passionerade människorna på kursen. Jag har mött fantastiskt många trevliga människor genom kursen Innovative Music Management. Det har verkligen fått mig att öppna ögonen för branschen. Om du går med en dröm om att arbeta med musik vill jag varmt rekommendera kursen.” 

– Magnus Gravenhorst, MusicBusiness 2020.

“Innovative Music Management har gett mig en unik inblick i musikbranschen. Kursen har dessutom fungerat som ett fantastiskt komplement till min utbildning då jag tagit med mig massa kunskap från de fantastiska lördagarna på kursen. Jag hoppas, och vet, att Innovative Music Management kommer hjälpa mig skapa en framtida karriär i musikbranschen.” 

– Jonas Binder Porsborg, Musikchef Studenterhuset Aalborg.

”Kursen är en grym introduktion till de olika grenarna inom musikbranschen. Det var mycket intressant att lyssna på de olika undervisarna som alla hade  olika metoder och tillvägagångsätt. Jag kommer definitivt ta med mig många av de saker jag lärt mig, både i arbetet med min egen musikverksamhet och som radiovärd.”

– Magnus Gravenhorst, MusicBusiness 2020.

”Kursen har, utöver ett enormt nätverk inom branschen, också gett mig massor av användbar information och praktisk erfarenhet genom diverse olika case-arbeten, vilket jag kan ta med mig vidare ut i mitt arbete med musiken. Det är kul att få gå in på djupet i ämnen man redan känner till, samtidigt som man skaffar sig ny och användbar kunskap.” 

– Nicolas Blix Olsen, skivbolaget Nordic Music Society

”Innovative Music Management har gett mig en grundlig inblick i musikbranschen och kursen har täckt luckor inom vissa områden som min universitetsutbildning inte hade berört. Dessutom var kvaliteten på lektionerna på en mycket hög nivå och jag kände mig inspirerad och full av idéer efter varje lektion.” 

– Tine Louise Brunk, Master Modern Culture

“Innovative Music Management är en utförlig introduktionskurs till branschen. Kursen gav mig stor förståelse för projektledning och strategi och jag ger kursen som helhet en stor tumme upp!” 

– Niels Vestergaard

”Kursen ger en grym introduktion till musikbranschen. Jag kommer definitivt ta med mig många av de saker jag lärt mig, både i arbetet med min egen musikverksamhet och som radiovärd.” 

– Rikke Egholm Ravn, Sångerska/musiker och Radiovärd på P4 Danmark

“Jag har för närvarande tagit ett sabbatsår från HHX och ansökte till kursen för att försöka bli klokare på vad jag ville göra i framtiden. Kursen har givit mig enormt mycket kunskap och jag har fått möjligheten att komma nära en annorlunda, kreativ bransch. Det har varit så givande att få möta olika människor med olika ingångsvinklar till musikbranschen.” 

– Tidigare kursdeltagare

“Innovative Music Management är en jättebra kurs att gå oavsett man är ny i branschen eller redan har lite erfarenhet sedan innan. Kursen leds av yrkesverksamma undervisarna från alla delar av musikbranschen vilket ger en god inblick av hur det kan se ut i verkligen. Jag fick inspiration och motivation till att verkligen våga satsa på en  karriär inom musikbranschen”

– Tidigare kursdeltagare

“Fantastiska kursdagar! Jag har fått med mig hjälpsamma verktyg. Härligt med mycket grupparbete och kreativt tänkande. Tack!” 

– Maja Lundt, Music Manager

“Kursen har varit mycket givande och skulle absolut rekommendera andra som är intresserade av musik att gå denna kurs”

– Tidigare kursdeltagare

“Det har varit riktigt intressant och inspirerande att höra om de duktiga undervisarnas erfarenheter och olika tillvägagångssätt. Vi gick igenom en rad olika ämnen vilket ledde till en bredare förståelse av processerna och aktörerna i musikbranschen. Jag fick en klarare översikt av industrin. Det har också varit givande att vara i en så blandad grupp av människor. Alla kursdeltagarna hade olika kompetenser men en gemensam passion för musik och musikbranschen. Det har varit bra och spännande att kunna vrida, vända och diskutera ämnen och frågor med andra kursdeltagare. Jag har fått många goda råd på vägen.” 

– Rosa Strandfort, Sångare på Sony Music.