fbpx

”Som självlärd manager, booker och promoter, var Innovative Music Management exakt vad jag letade efter. Intressanta föreläsningar med människor från musikbranschen, i kombination med nätverket av andra studenter och de praktiska seminarierna, var utmärkt. Jag fick kunskaper, nätverk, energi och nya vänner. Jag ger mitt varma tack till arrangören, och rekommenderar denna kurs för alla som är ivriga att lära sig mer om den komplexa världen runt Music Management.”

Heidi Holm, Kingart Music Management / Rebel live

”Jag är verkligen nöjd med Innovative Music Managements kurs och jag tyckte att många av lektionerna var extremt spännande. Jag har aldrig spenderat mina lördagar på något vettigare än när jag gick på kursen, och jag lärde mig en hel del där. Lärarna var trovärdiga och inspirerande personer och alla hade sitt eget kompetensområde och sin erfarenhet av musikbranschen. Jag tipsar alla som drömmer om en karriär inom musikbranschen om att överlägga att skriva in sig på den här kursen.” – Natalie Mortensen, Music Business BIMM London

“Jag får så mycket energi av denna kurs! Jag är tacksam för att Innovative Music Management har startat något som är oerhört bra! Allt du lär dig här, vilka personer du träffar både i gruppen och alla lärare, gör att man skapar möjligheter för framtiden. I väldigt få scenarion har man möjlighet att träffa så många erfarna från musikbranschen som lär ut och delar med av sin erfarenhet och kunskap, men även ger tips på vad man ska tänka på och vad man behöver göra för att nå dit man vill” – Diana Khalil, Music Manager

”Jag är mycket glad över att ha deltagit på den här kursen. Det är något av det bästa jag har gjort eftersom jag har lärt mig så mycket som jag inte hade kunskap om, vilket kommer att vara till stor hjälp i framtiden. Jag har fått ett helt nytt sätt att se på musikbranschen!” – Cecilia Fagerström, Music Manager

”Alla som vill få en djupare förståelse av musikbranschen och om några av dess nyckelfaktorer borde börja med att skriva in sig på Innovative Music Management. Det finns inget som motiverar mer än en grupp människor som du delar samma intressen och ambitioner med, kombinerat med extremt hängivna och inspirerande lärare.” – Zofie Winther, General Manager

”Innovative Music Management har gett mig en grundlig inblick i musikbranschen och kursen har täckt luckor inom vissa områden som min universitetsutbildning inte hade berört. Dessutom var kvaliteten på lektionerna på en mycket en hög nivå och jag kände mig inspirerad och full av idéer efter varje lektion.” – Tine Louise Brunk, Master Modern Culture

“Det är en jättebra kurs att gå, varesig man är ny i branschen eller redan har lite erfarenhet sedan innan för man får så mycket information som kan hjälpa en vidare med en karriär inom musik. Genom att föreläsningarna var av folk som jobbar inom detta yrket så fick man en mycket större inblick av hur det verkligen är vilket gav mig så mycket inspiration och motivation till att verkligen våga satsa på en karriär inom musik” – Student

“Jag anmälde mig till denna kurs för att det var mitt steg mot rätt riktning att förverkliga min dröm och en start att kunna göra det min verklighet. Och här fick jag chansen att träffa professionella och drivna människor som lär ut och delar med av sin erfarenhet och kunskap inom musikbranschen” – Student

”Kursen har gett mig rätt verktyg för att kunna gå från teori till handling! Jag har nu ett jobb i musikbranschen och jag har fortfarande i åtanke vad jag lärde mig på kursen. Lärarna på Innovative Music Management är extremt inspirerande och engagerade.” – Liljan Nicolajsen, Sony Music

”Innovative Music Management har gett mig vidare kunskap och förståelse för musikbranschen. Kursen har också gett mig ett kontaktnät som jag kommer att kunna använda i framtiden när jag arbetar inom musikbranschen.” – Sara Davidsen, Music Manager

”Kursen har, utöver ett enormt nätverk inom branschen, också gett mig massor av användbar information och praktisk erfarenhet genom diverse case, vilket jag kan ta med mig vidare ut i mitt arbete med musiken. Det är kul att få gå in på djupet i ämnen man redan känner till, samtidigt som man skaffar sig ny och användbar kunskap.” – Nicolas Blix Olsen, skivbolaget Nordic Music Society

“Fantastiska kursdagar! Bra verktyg och härligt mycket grupparbete och kreativt tänkande. Tack!” – Maja Lundt, Music Manager

“Jag tycker kursen har varit fantastisk. Vänliga, härliga och professionella föreläsare som gjort sig etablerade i branschen. Stämningen har varit peppande och positiv. Ser fram emot varje föreläsning/modul” – Jonny Niemalä, Music Manager

”Kursen är en grym introduktion till de olika grenarna inom musikbranschen, inte bara att SPELA, och det är intressant att lyssna till de olika undervisarna som ibland har olika metoder för att nå samma mål. Spännande att arbeta med case och att arbeta tvärs över olika kompetenser och erfarenheter. Jag kommer definitivt ta med mig många av de saker jag lärt mig, både i arbetet med min egen musikverksamhet och som radiovärd.” – Rikke Egholm Ravn, Sångerska/musiker och Radiovärd på P4 Danmark