fbpx

Tidigare deltagare berättar

”Som självlärd manager, booker och promoter, var Innovative Music Management exakt vad jag letade efter. Intressanta föreläsningar med människor från musikbranschen, i kombination med nätverket av andra studenter och de praktiska seminarierna, var utmärkt. Jag fick kunskaper, nätverk, energi och nya vänner. Jag ger mitt varma tack till arrangören, och rekommenderar denna kurs för alla som är ivriga att lära sig mer om den komplexa världen runt Music Management.”

Heidi Holm, Kingart Music Management / Rebel live

”Jag är verkligen nöjd med Innovative Music Managements kurs och jag tyckte att många av lektionerna var extremt spännande. Jag har aldrig spenderat mina lördagar på något vettigare än när jag gick på kursen, och jag lärde mig en hel del där. Lärarna var trovärdiga och inspirerande personer och alla hade sitt eget kompetensområde och sin erfarenhet av musikbranschen. Jag tipsar alla som drömmer om en karriär inom musikbranschen om att överlägga att skriva in sig på den här kursen.” – Natalie Mortensen, Music Business BIMM London

“Jag får så mycket energi av denna kurs! Jag är tacksam för att Innovative Music Management har startat något som är oerhört bra! Allt du lär dig här, vilka personer du träffar både i gruppen och alla lärare, gör att man skapar möjligheter för framtiden. I väldigt få scenarion har man möjlighet att träffa så många erfarna från musikbranschen som lär ut och delar med av sin erfarenhet och kunskap, men även ger tips på vad man ska tänka på och vad man behöver göra för att nå dit man vill” – Diana Khalil, Music Manager

“Jag kan helt klart rekommendera Innovative Music Management-kursen till alla som går och drömmer om att arbeta i musikbranschen. Blandningen av kompetenta undervisare samt deras fokus på networking är en perfekt kombination!” – Nicolai Anker, Move Management

“Inom ramen av duktiga undervisare, trevliga kursdeltagare och inspirerande lärande – och arbetsmiljö, har Innovative Music Management givit mig den perfekta språngbrädan till att kunna påbörja en karriär inom musikbranschen.” – Sara Sofie Svith

“Mina lördagar har aldrig spenderats bättre än i sällskap med duktiga och spännande undervisare. Med denna kurs har jag helt säkert fått den förståelsen för musikbranschen som jag sökte, samt ett nytt, starkt, nätverk.” – Jacqueline Brask.

“Superbra och lärorik kurs. Om man är nybörjare, eller redan är en del av gamet, så finns det guldkorn att få tag på.” – Alexander Sørensen, Music Manager.

“Innovative Music Management har givit mig en god inblick i hur musikbranschen hänger samman och har givit mig några konkreta verktyg som jag kan fortsätta använda i mitt arbete i branschen, men också i andra situationer och jobb. Dock tycker jag att det bästa och viktigaste med kursen var att nätverket man får med andra i branschen, inte går att få på annat håll, men också det stora nätverket med alla tidigare kursdeltagare som man blir en del av. En ovärderlig möjlighet i en bransch som musikbranschen!” – Louis, Musiker

“Jag har igenom hela kursen fått blodad tand och fått det bekräftat att det är i musikbranschen som jag hör hemma. Det har varit superspännande och har givit några goda kontakter.” – Charlotte Mai Jacobsen, Frilansande Musikfotograf och Eventkoordinator Ungdommenshus Fredericia

“Fantastisk kurs med ytterst kompetenta undervisare på alla ämnesområden! Jag går därifrån med massvis av användbara verktyg till min framtida väg i musikbranschen!” – Ane-Mette Timm Laustsen, Manager EOMM Event & Management

“Superbra kurs. Det glädjer mig mycket att varje gång mötas och det har givit mig en kanonmotivation. Jag känner att jag har fått god kunskap och redskap till musikbranschen, rörande delar som jag kände att jag tidigare saknade. Just nu är jag en utövande musiker, men har redan nu påbörjat på nya musikprojekt som handlar om managerrelaterade uppgifter.” – Niklas Lundgaard Svendsen

“Innovative Music Management har gett mig en unik inblick i stora delar av musikbranschens aspekter. Kursen har dessutom fungerat som ett fantastiskt komplement till min utbildning, där jag har tagit med mig redskap från de fantastiska lördagarna på kursen. Jag hoppas, och vet, att Innovative Music Management kommer hjälpa mig med att skapa en framtida karriär i musikbranschen.” – Jonas Binder Porsborg, Musikchef Studenterhuset Aalborg.

“Det har varit en rolig och lärorik upplevelse att läsa Innovative Music Management. Man får en god inblick i centrala områden av musikbranschen, och undervisningen är en bra blandning av teori och praktiska övningar. Ett gott komplement till en universitetsutbildning.” – Michael Blem Christophersen, Musikjournalist rockfreaks.net

”Jag är mycket glad över att ha deltagit på den här kursen. Det är något av det bästa jag har gjort eftersom jag har lärt mig så mycket som jag inte hade kunskap om, vilket kommer att vara till stor hjälp i framtiden. Jag har fått ett helt nytt sätt att se på musikbranschen!” – Cecilia Fagerström, Music Manager

”Alla som vill få en djupare förståelse av musikbranschen och om några av dess nyckelfaktorer borde börja med att skriva in sig på Innovative Music Management. Det finns inget som motiverar mer än en grupp människor som du delar samma intressen och ambitioner med, kombinerat med extremt hängivna och inspirerande lärare.” – Zofie Winther, General Manager

“Helt klart värt varenda krona, för att få en inblick i en bransch jag nosat på ett tag. Lägger förhoppningsvis ner mitt yrke som kock inom en snar framtid och ger mig in i en drömbranchen, musikbranschen”. Jonas W

”Kursen har gett mig rätt verktyg för att kunna gå från teori till handling! Jag har nu ett jobb i musikbranschen och jag har fortfarande i åtanke vad jag lärde mig på kursen. Lärarna på Innovative Music Management är extremt inspirerande och engagerade.” – Liljan Nicolajsen, Sony Music

“Jag är så tacksam för denna upplevelse,har fått så mycket information och fantastiska nya bekanta helt klart värt varenda sekund och krona”. – Tidigare kursdeltagare

”Innovative Music Management har gett mig vidare kunskap och förståelse för musikbranschen. Kursen har också gett mig ett kontaktnät som jag kommer att kunna använda i framtiden när jag arbetar inom musikbranschen.” – Sara Davidsen, Music Manager

“Jag tycker kursen har varit fantastisk. Vänliga, härliga och professionella föreläsare som gjort sig etablerade i branschen. Stämningen har varit peppande och positiv. Ser fram emot varje föreläsning/modul” – Jonny Niemalä, Music Manager

“Kursen har varit mig mycket givande och skulle rekommendera andra intresserade att absolut gå denna kurs”. Tidigare kursdeltagare

“Innovative Music Management är en utförlig introduktion till branschen och kan med egen insats ge stor förståelse för projektledning och strategi. Stor tumme upp från mig!” Niels Vestergaard

“Jag har för närvarande tagit ett sabbatsår från HHX och ansökte till kursen för att bli klokare på vad jag ville göra i framtiden. Kursen har givit mig enormt mycket kunskap och jag har fått komma nära en annorlunda, kreativ bransch. Det har också givit mig riktigt mycket att möta olika människor med olika aspekter och ingångsvinklar till musikbranschen.” – tidigare kursdeltagare

“Kursen har givit en bred och överblicklig förståelse för musikbranschens många aspekter. Vi hade ett team av ytterst kompetenta undervisare som undervisade passionerat inom deras ämne och ville lära ut. Innovative Music Management är en riktigt god möjlighet om man önskar att få blodad tand gällande sitt arbete med musik.” – Sofie Westh, p a r a och JOURNEY fest.

“Superbra kursdagar! Goda verktyg och trevliga grupparbeten med kreativa tankemönster. Tack!” – Maja Lundt, Roskilde Festival.

“Jag tycker helt klart att kursen är värd pengarna! Det har varit superbra arrangerat och det har varit trevlig stämning i teamet. Undervisarna har varit vänliga, tillmötesgående och professionella. Du känner dig väl mottagen från dag ett! Efter kursen känner jag mig klart bättre rustad för att ta itu med något med musik… I mitt fall booking och promotion av uppkommande band. Fett!” – Kamilla Bonnichsen, Promoter.

“Spännande Music Management-kurs med möjligheten att lära från de erfarna, branschrelaterade, undervisarna samt möta likasinnade bland kursdeltagarna.” – Brian Virenfeldt, Musikjournalist musikblogger.dk

“Det har varit riktigt intressant och inspirerande att höra om de duktiga undervisarnas erfarenheter och olika tillvägagångssätt. Vi har varit igenom ett antal olika ämnen, vilket har lett till en bredare förståelse av processerna och aktörerna i musikbranschen, samt givit en klarare översikt av industrin. Det har också varit givande att vara i en blandad grupp av människor med olika kompetenser, men med en gemensam passion för musik och musikbranschen. Det har varit bra och spännande att kunna vända och diskutera ämnen och frågor med andra kursdeltagare, och jag har fått många goda råd på vägen.” – Rosa Strandfort, Sångare på Sony Music.

“Jag hade en dröm om att arbeta med musik och därför valde jag att börja kursen på Innovative Music Management. Mina drömmer växte då jag mötte de kreativa, duktiga och passionerade människorna på kursen. Det har verkligen fått mig att öppna upp ögonen. Jag har mött fantastiskt många trevliga människor igenom Innovative Music Management. Om du går runt med en dröm om att arbeta med musik, så vill jag varmt rekommendera detta.” – Magnus Gravenhorst, MusicBusiness 2020.

“Innovative Music Management är en genial möjlighet till att möta likasinnade musikälskare och dela erfarenheter, nätverk och mål samt lära sig av några i branschens elit. Du kommer tätt på dem som har gjort musiken till sitt levebröd och möter andra som är minst lika sugna som dig. Så om du är en aspirerande artist eller manager kommer denna kurs vara guld värd för din förståelse av musikbranschen och alla dess delar.” – Mark Harboe, Music Manager.

”Innovative Music Management har gett mig en grundlig inblick i musikbranschen och kursen har täckt luckor inom vissa områden som min universitetsutbildning inte hade berört. Dessutom var kvaliteten på lektionerna på en mycket en hög nivå och jag kände mig inspirerad och full av idéer efter varje lektion.” – Tine Louise Brunk, Master Modern Culture

“Det är en jättebra kurs att gå, varesig man är ny i branschen eller redan har lite erfarenhet sedan innan för man får så mycket information som kan hjälpa en vidare med en karriär inom musik. Genom att föreläsningarna var av folk som jobbar inom detta yrket så fick man en mycket större inblick av hur det verkligen är vilket gav mig så mycket inspiration och motivation till att verkligen våga satsa på en karriär inom musik” – Student

“Mycket intressanta föreläsningar och bra grupparbeten. Kursen skapar stora möjligheter till nätverkande med kursdeltagare och intressanta personer i musikbranschen samt ger god insikt i olika managementdelar. Klokt förberedande steg att gå kursen för ett nytt spännande kliv i karriären. Branschen skiljer sig en hel del från byggbranschen som jag verkar i, men det finns också stora likheter, där det personliga ledarskapet och engagemanget är a och o. -“ Camilla Bength, Projektledare

“Jag anmälde mig till denna kurs för att det var mitt steg mot rätt riktning att förverkliga min dröm och en start att kunna göra det min verklighet. Och här fick jag chansen att träffa professionella och drivna människor som lär ut och delar med av sin erfarenhet och kunskap inom musikbranschen” – Student

”Kursen har, utöver ett enormt nätverk inom branschen, också gett mig massor av användbar information och praktisk erfarenhet genom diverse case, vilket jag kan ta med mig vidare ut i mitt arbete med musiken. Det är kul att få gå in på djupet i ämnen man redan känner till, samtidigt som man skaffar sig ny och användbar kunskap.” – Nicolas Blix Olsen, skivbolaget Nordic Music Society

”Kursen är en grym introduktion till de olika grenarna inom musikbranschen, inte bara att SPELA, och det är intressant att lyssna till de olika undervisarna som ibland har olika metoder för att nå samma mål. Spännande att arbeta med case och att arbeta tvärs över olika kompetenser och erfarenheter. Jag kommer definitivt ta med mig många av de saker jag lärt mig, både i arbetet med min egen musikverksamhet och som radiovärd.” – Rikke Egholm Ravn, Sångerska/musiker och Radiovärd på P4 Danmark

“Fantastiska kursdagar! Bra verktyg och härligt mycket grupparbete och kreativt tänkande. Tack!” – Maja Lundt, Music Manager

“Kursen har gett mig enormt mycket, och det faktum att jag har fått komma nära en annan, kreativ bransch. Det har också gett mig mycket att träffa olika människor med olika aspekter och förhållningssätt till musikbranschen”. – Tidigare deltagare