“Jag drömmer om att mina artister ska få sina röster hörda på bästa sätt” – Cora Midgley, tidigare kursdeltagare

På Innovative Music Management utbildar vi årligen flertalet Music Managers som drömmer om en framtid inom musikbranschen. Vi har mött en av dem, Cora Midgley, för en snabb Q&A. Hon berättar om sina drömmar och hennes upplevelse av kursen.

Berätta, vem är du?

Mitt namn är Cora Midgley. Jag är ifrån Sverige och Sydafrika, och just nu bor jag i Göteborg. I somras flyttade jag från Moskva, Ryssland. Jag har under hela min uppväxt flyttat till olika länder. Jag har varit bosatt i Kuwait, Förenade Arabemiraten, Vietnam, Ryssland två gånger och sen Sverige tre gånger.

Varför sökte du till Innovative Music Management? 

Jag älskar musik och har alltid velat veta hur musikbranschen fungerar. Jag fick chansen att jobba som manager till ett band för ett tag sedan och då bestämde jag mig för att söka in till Innovative Music Management, för att förbättra min management- och PR-förmåga.

Vad drömmer du om att uppnå inom musikbranschen?

Jag drömmer om att mina artister ska få göra sina röster hörda på bästa sätt och att de ska kunna fokusera på musiken. Jag vill finnas där för stöd och vägledning.

Varför tycker du man ska söka till Innovative Music Management?

Jag tycker att man ska söka till Innovative Music Management om du drömmer om en karriär inom musikbranschen.

Drömmer du också om att jobba inom musikbranschen? Ansök till Innovative Music Management idag!