fbpx

Om oss

Vi brinner för musikbranschen och har i över 10 år utbildat framtidens musikmanagers.

Innovative Music Management är Nordens största musikbranschkurs, utvecklad av verksamheten B Group.

B Group brinner för att utveckla talanger inom flera kreativa branscher. Detta gör vi genom att erbjuda karriärfrämjande kurser, där mötet mellan etablerade branschfolk och nya talanger är i fokus. 

 

B Group grundades 2009 och har idag 38 anställda i både Sverige och Danmark. Vi håller årligen i mer än 60 kurser där vi till exempel även erbjuder kurserna Innovative Event Management och Innovative Artist Academy.

Läs mer om B Group på: www.b-group.dk

Filosofi

Musikbranschen är känd för att vara en stängd bransch, där ett stort nätverk och ett starkt CV är avgörande för att skapa sig en karriär. Kursen Innovative Music Management startades därför med målet att förena den etablerade branschen och framtidens musikentusiaster. Därav är det uteslutande professionella branschfolk som undervisar våra deltagare på kursen, helt enkelt för att säkra att det som sätts i fokus är det som efterfrågas i musikbranschen just nu. Vi håller en hög nivå och undervisningen präglas av både teoretiska genomgångar och praktiska övningar – allt för att förbereda deltagarna för en framtid i branschen som många bara drömmer om. 

Kursansvarig

My Björklund
kundservice@innovativemusic.se
Tel: +46 08 525 028 77

Företag

Innovative Music Management
Stockholm & Göteborg
Org. nr. 502079-0951

Tel. +46 08 525 028 77
E-post: kundservice@innovativemusic.se