Tidigare deltagare berättar

“Efter min första lektion på Innovative Music Management så vart jag så inspirerad att slänga mig in i allt så jag åkte hem, sökte igenom Facebook och LinkedIn och kom över TENs annons då de sökte praktikanter”

– Bianca Embrén

“Jag skulle definitivt rekommendera folk som är musiker och eller kommer från en musikbakgrund att läsa kursen. Jag tyckte att Innovative Music Management erbjöd en bra bredd”

– Peder Ekman

“Jag får så mycket energi av kursen Innovative Music Management! Här skapar du verkligen nya möjligheter för framtiden. Det är väldigt få scenarion där du får möjlighet att  nätverka på det här sättet med så många erfarna människor från musikbranschen. Undervisarna både delar med av sina erfarenheter och kunskaper men ger också tips på vad du kan tänka på och vad du behöver göra för att nå dina mål”

– Diana Khalil

”Jag är verkligen nöjd med kursen och jag tyckte många av lektionerna var extremt spännande. Jag har aldrig spenderat mina lördagar på något vettigare sätt och jag lärde mig en hel del. Lärarna var trovärdiga och inspirerande personer och alla hade sitt eget nischade kompetensområde inom musikbranschen. Jag vill tipsa alla som drömmer om en karriär inom musikbranschen att överväga ansöka till kursen.” 

– Natalie M

“Jag kom till kursen med ett stort musikintresse samt musikalitet. Det jag inte hade var kunskap inom musikbranschen. Mina vyer gällande vad man kan arbeta med vidgades enormt! Nätverket jag fick är ovärdeligt.”

– Anna Lidén

”Bra och bred utbildning med intressanta och erfarna föredragshållare!!” 

– Tidigare kursdeltagare

“Det har varit en rolig och lärorik upplevelse att läsa Innovative Music Management. Man får en god inblick i centrala områden av musikbranschen, och undervisningen är en bra blandning av teori och praktiska övningar. Ett gott komplement till en universitetsutbildning.” 

– Michael B C

Jag är mycket glad över att ha deltagit på den här kursen. Det är något av det bästa jag har gjort eftersom jag har lärt mig så mycket som jag inte hade kunskap om, vilket kommer att vara till stor hjälp i framtiden. Jag har fått ett helt nytt sätt att se på musikbranschen!”

 – Cecilia Fagerström

“Jag kan helt klart rekommendera kursen till alla som går och drömmer om att arbeta i musikbranschen. Blandningen av kompetenta undervisare samt deras fokus på networking är en perfekt kombination!” 

– Nicolai Anker

“Duktiga undervisare, trevliga kursdeltagare och inspirerande lärande – och arbetsmiljö. Innovative Music Management har givit mig den perfekta språngbrädan till att kunna påbörja en karriär inom musikbranschen”

– Sara Sofie Svith

“Mina lördagar har aldrig spenderats i bättre sällskap än med dessa duktiga och spännande undervisare. Genom kursen Innovative Music Management har jag helt klart fått den förståelsen för musikbranschen som jag sökte, samt ett nytt, starkt nätverk.”

– Jacqueline Brask

“Superbra kurs som givit mig ny motivation. Jag har fått kunskaper inom musikbranschen som jag tidigare saknade. Just nu är jag en praktiserande musiker men jag har också påbörjat nya musikprojekt som behandlar managerrelaterade uppgifter”

–  Niklas L S

“Kursen har givit mig en bred förståelse för musikbranschens många aspekter och vi hade ett team av ytterst kompetenta och passionerade undervisare”

– Sofie Westh

“Spännande Music Management-kurs med möjligheten att lära från erfarna, yrkesverksamma undervisare samt möta likasinnade bland kursdeltagarna.”

–  Brian Virenfeldt

“”Förloppet är inspirerande och man introduceras för relevanta lärare med kunskap om musikbranschen. Erfarenheter, råd och coaching delas, samtidigt som du kan få svar på dina egna problem och tankar. Självklart finns det en ‘teamledare’, som i vårt fall var Jakob. Han bidrog till att göra förloppet till en bra upplevelse med sin positiva inställning och professionella ton. En tydlig rekommendation om du behöver användbar kunskap om branschen bakom kulisserna från entusiaster i ämnet!”

– Mathias Dee-Daran

“Mitt huvudsakliga syfte med kursen var att få en inblick i musikbranschen och vilka positioner / typer av jobb som finns där. Detta uppfylldes genom bra och inspirerande lärare. Jag kan rekommendera kursen till alla – oavsett bakgrund – som vill veta något om musikbranschen.”

–  Steen O.

“Superbra kursdagar! Trevliga grupparbeten med kreativa tankemönster. Tack!” 

– Maja Lundt

Superbra och lärorik kurs. Oavsett om du är nybörjare, eller redan är en del av gamet finns det guldkorn att få tag på.” 

– Alexander S

“Innovative Music Management har givit mig en god inblick i hur musikbranschen fungerar. Jag har fått konkreta verktyg som jag kan använda i mitt fortsatta arbete i musikbranschen, men också i andra situationer och arbeten. Det bästa och viktigaste med kursen tycker jag dock var det nätverk jag fick bland de andra kursdeltagarna, tidigare kursdeltagare och undervisarna. En ovärderlig möjlighet i en bransch som musikbranschen!”

– Louis

“Innovative Music Management är en genial möjlighet till att möta likasinnade musikälskare och dela erfarenheter, nätverk och mål samt lära sig av några i branschens elit. Du kommer tätt på dem som har gjort musiken till sitt levebröd och möter andra som är minst lika sugna som dig. Så om du är en aspirerande artist eller manager kommer denna kurs vara guld värd för din förståelse av musikbranschen och alla dess delar.” 

– Mark H

Vår danska grundare Simon Mark Sørensen berättar varför du borde söka till Innovative Music Management. Kursen erbjuds i både Sverige och Danmark och undervisas av svenska branschexperter.

“Fantastisk kurs med ytterst kompetenta undervisare på alla ämnesområden! Jag går därifrån med massvis av användbara verktyg till min framtida väg i musikbranschen!” 

– Ane-Mette T L

“Jag har fått det bekräftat att det är i musikbranschen som jag hör hemma. Kursen Innovative Music Management har varit superspännande och jag har fått några riktigt goda kontakter.” 

– Charlotte J

”Alla som vill få en djupare förståelse av musikbranschen och om några av dess nyckelfaktorer borde börja med att skriva in sig på Innovative Music Management. Det finns inget som motiverar mer än en grupp människor som du delar samma intressen och ambitioner med, kombinerat med extremt hängivna och inspirerande lärare.”

 – Zofie Winther

“Jag tycker helt klart att kursen är värd pengarna! Superbra arrangerat och trevlig stämning i gruppen. Undervisarna har varit vänliga, tillmötesgående och professionella. Du känner dig väl mottagen från dag ett! Efter kursen känner jag mig klart bättre rustad för att arbeta med musik. I mitt fall booking och promotion av up and coming band ” 

– Kamilla B

”Kursen har gett mig rätt verktyg för att kunna gå från teori till handling! Jag har nu ett jobb i musikbranschen och jag har fortfarande i åtanke vad jag lärde mig på kursen. Undervisarna var extremt inspirerande och engagerade.” 

– Liljan N

“Helt klart värt varenda krona, för att få en inblick i en bransch jag nosat på ett tag. Lägger förhoppningsvis ner mitt yrke som kock inom en snar framtid och ger mig in i en drömbranschen, musikbranschen”

Jonas W

“Jag tycker kursen har varit fantastisk. Vänliga, härliga och professionella föreläsare som gjort sig etablerade i branschen. Stämningen har varit peppande och positiv. Ser fram emot varje föreläsning/modul” 

– Jonny N

”Innovative Music Management har gett mig vidare kunskap och förståelse för musikbranschen. Kursen har också gett mig ett kontaktnät som jag kommer att kunna använda i framtiden när jag arbetar inom musikbranschen.”

 – Sara Davidsen

“Mycket intressanta föreläsningar och bra grupparbeten. Kursen skapar stora möjligheter till nätverkande med kursdeltagare och intressanta personer i musikbranschen samt ger god insikt i olika managementdelar. Klokt förberedande steg att gå kursen för ett nytt spännande kliv i karriären. Branschen skiljer sig en hel del från byggbranschen som jag verkar i, men det finns också stora likheter, där det personliga ledarskapet och engagemanget är a och o” 

– Camilla Bength

“Jag hade en dröm om att arbeta med musik och därför valde jag att börja kursen på Innovative Music Management. Mina drömmer växte då jag mötte de kreativa, duktiga och passionerade människorna på kursen. Jag har mött fantastiskt många trevliga människor genom kursen Innovative Music Management. Det har verkligen fått mig att öppna ögonen för branschen. Om du går med en dröm om att arbeta med musik vill jag varmt rekommendera kursen.” 

– Magnus G

“Innovative Music Management har gett mig en unik inblick i musikbranschen. Kursen har dessutom fungerat som ett fantastiskt komplement till min utbildning då jag tagit med mig massa kunskap från de fantastiska lördagarna på kursen. Jag hoppas, och vet, att Innovative Music Management kommer hjälpa mig skapa en framtida karriär i musikbranschen.” 

– Jonas B P

”Kursen är en grym introduktion till de olika grenarna inom musikbranschen. Det var mycket intressant att lyssna på de olika undervisarna som alla hade  olika metoder och tillvägagångsätt. Jag kommer definitivt ta med mig många av de saker jag lärt mig, både i arbetet med min egen musikverksamhet och som radiovärd.”

– Rikke E R

”Kursen har, utöver ett enormt nätverk inom branschen, också gett mig massor av användbar information och praktisk erfarenhet genom diverse olika case-arbeten, vilket jag kan ta med mig vidare ut i mitt arbete med musiken. Det är kul att få gå in på djupet i ämnen man redan känner till, samtidigt som man skaffar sig ny och användbar kunskap.” 

– Nicolas B O

”Innovative Music Management har gett mig en grundlig inblick i musikbranschen och kursen har täckt luckor inom vissa områden som min universitetsutbildning inte hade berört. Dessutom var kvaliteten på lektionerna på en mycket hög nivå och jag kände mig inspirerad och full av idéer efter varje lektion.” 

– Tine Louise B

“Jag har för närvarande tagit ett sabbatsår från HHX och ansökte till kursen för att försöka bli klokare på vad jag ville göra i framtiden. Kursen har givit mig enormt mycket kunskap och jag har fått möjligheten att komma nära en annorlunda, kreativ bransch. Det har varit så givande att få möta olika människor med olika ingångsvinklar till musikbranschen.” 

– Tidigare kursdeltagare

“Innovative Music Management är en jättebra kurs att gå oavsett man är ny i branschen eller redan har lite erfarenhet sedan innan. Kursen leds av yrkesverksamma undervisarna från alla delar av musikbranschen vilket ger en god inblick av hur det kan se ut i verkligen. Jag fick inspiration och motivation till att verkligen våga satsa på en  karriär inom musikbranschen”

– Tidigare kursdeltagare

“Kursen har varit mycket givande och skulle absolut rekommendera andra som är intresserade av musik att gå denna kurs”

– Tidigare kursdeltagare

”Som självlärd manager, booker och promoter, var Innovative Music Management exakt vad jag letade efter. Kursen bestod av intressanta föreläsningar med människor från hela musikbranschen. Kursen gav mig nya kunskaper, vänner, energi och ett utökat nätverk. Jag ger mitt varma tack till arrangören och rekommenderar denna kurs för alla som är ivriga att lära sig mer om den komplexa världen runt Music Management.”

– Heidi Holm

“Det har varit riktigt intressant och inspirerande att höra om de duktiga undervisarnas erfarenheter och olika tillvägagångssätt. Vi gick igenom en rad olika ämnen vilket ledde till en bredare förståelse av processerna och aktörerna i musikbranschen. Jag fick en klarare översikt av industrin. Det har också varit givande att vara i en så blandad grupp av människor. Alla kursdeltagarna hade olika kompetenser men en gemensam passion för musik och musikbranschen. Det har varit bra och spännande att kunna vrida, vända och diskutera ämnen och frågor med andra kursdeltagare. Jag har fått många goda råd på vägen.” 

– Rosa Strandfort

 

Kontakt

Vi erbjuder kurser i Stockholm, Göteborg, Roskilde och Aarhus

Tlf. 08 525 028 77