“Jag upplevde kursen som väldigt inspirerande med väldigt kompetenta föreläsare.” – Jimmie Olsson

På Innovative Music Management utbildar vi årligen flertalet Music Managers som drömmer om en framtid inom musikbranschen. Vi har mött en av dem, Jimmie Olsson, för en snabb Q&A. Han berättar om sina upplevelser av kursen och delar även med sig av tips till nya deltagare!

Hur kommer det sig att du sökte kursen från första början?
Jag sökte kursen då jag ville få en större förståelse för musikbranschen och även knyta lite kontakter då jag själv skapar musik! Jag hade faktiskt inga förväntningar utan gick dit med ett öppet sinne och det var nog väldigt hjälpsamt!

Hur upplevde du kursen i det stora hela? Och vad upplevde du som var det mest givande med kursen?
Jag upplevde kursen som väldigt inspirerande med väldigt kompetenta föreläsare! Det mest givande skulle jag säga var att få tal del av föreläsarnas egna resor, och höra om hur de har tänkt och gått tillväga för att komma dit där de är idag. Väldigt inspirerande!

Vad gör du nu efter kursen? 
Jag fortsätter att skapa min musik. Jag har faktiskt även kontakt med en del kursdeltagare som jag träffade på kursen via sociala medier!

Och till sist, Skulle du rekommendera kursen till andra? Och har du några tips och råd till nya deltagare av kursen?
Jag kan absolut rekommendera kursen till andra. Vill du få en överblick över hur musikbranschen fungerar och hur mycket jobb det faktiskt är, så är detta kursen för dig!
Ett tips till nya deltagare är att gå in med ett öppet sinne, vara nyfiken och ha framförallt kul. Kursen är inte läskig, tvärtom den är väldigt go och givande!

Visst låter det spännande? Drömmer du också om att jobba inom musikbranschen? Hos oss på Innovative Music Management finns utbildning med erfarna undervisare som har stora kontaktnät och kan skapa dig vägar in i musikbranschen. Läs mer om kursen här!