MÖT VÅRA KURSDELTAGARE #1 Diana Khalil

Kursdeltagarna på Innovative Music Management skiljer sig ofta åt, alltifrån ålder, bakgrund, intressen och målsättningar varierar, men passionen för musik – det har alla vi träffat genom åren.

Vi bad Diana Khalil, en av våra engagerade kursdeltagare berätta vad hon anser om kursen och vad hennes framtida drömmar är!

Beskriv kortfattat, vem är du?

Mitt namn är Diana Khalil och kommer från Lund. Sedan ung ålder har musik varit en stor del av mitt liv och uttrycks genom dans för mig.
Jag har studerat i Schweiz och har tagit min kandidatexamen inom internationell företagsadministration och hotellmanagement.

Min passion för musiken gjorde att jag skapade musik- och dans-evenemang i Sverige och Schweiz för att föra samman människor och kunna inspirerar andra.

Jag älskar resa och träffa nya människor, vare sig unga eller äldre som har inspirerat mig och för vissa; jag de. Musik för mig är det största internationella språk som når ut och inspirerar världens människor i dess olika former.

Varför anmälde du dig till Innovative Music Management?

Jag anmälde mig till denna kurs för att det var mitt steg mot rätt riktning att förverkliga min dröm och en start att kunna göra det min verklighet men även att skapa möjligheter att utvidga min kunskap om musikindustrin. Och här får jag chansen att ta lärdom av professionella, drivna och erfarna människor som kan ge inblick om branschen ’in real life’; hur det fungerar på skivbolag, med artister, studion, konserter och tours, koncept och marknadsföring.

Vad tycker du om kursen så här långt?

Jag får så mycket energi av denna kurs! Jag är tacksam för att Innovative Music Management har startat något som är oerhört bra! Allt du lär dig här, vilka personer du träffar både i gruppen och alla lärare, gör att man skapar möjligheter för framtiden.

I väldigt få scenarion har man möjlighet att träffa så många erfarna från musikbranschen som lär ut och delar med av sin erfarenhet och kunskap, men även ger tips på vad man ska tänka på och vad man behöver göra för att nå dit man vill.

Vad hoppas du att kursen ska ge dig?

På Innovative Music Management har jag chansen att skapa en bredare kunskap och fördjupa min förståelse om musikbranschen för att kunna utveckla mina idéer framåt, samtidigt som jag träffar en massa nya personer och får ett större nätverk.

Vilka drömmar har du kring din framtid i musikbranschen?

Min dröm är att få arbeta med olika projekt med artister för att sätta samman konserter och turnéer, och att skapa evenemang som inspirerar människor genom musik och dans.

Vill du göra karriär i musikbranschen? Läs mer om kursen på www.innovativemusic.se